استفاده منطقی از تجهیزات حفاظت شخصی در کووید 19
راهنمای علمی ارائه دهندگان خدمات سلامت در کنترل و پیشگیری از بیماری کرونا - نسخه 4
کمیته علمی معاونت درمان دانشگاه اقدام به تهیه محتوای علمی برای افزایش آگاهی تیم های درمانی دانشگاه در مقابله با بحران کووید 2019 کرده است که در ادامه می خوانید.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، کمیته علمی معاونت درمان دانشگاه با مدیریت دکتر مهدی رضایی معاون درمان، اقدام به تهیه محتوای علمی برای افزایش آگاهی کارکنان درمانی دانشگاه در مقابله با بحران کووید ۲۰۱۹ کرده است که نسخه اول آن با موضوع «راهکارهایی برای جلوگیری از انتشار کووید ۱۹ در مراکز مراقبت طولانی» برگرفته از سایت/https://www.cdc.gov است. بخشی آن را در ادامه میخوانید:
بیماری کروناویروس ۲۰۱۹ (COVID-19)، ناشی از ویروس COVID-19، اولین بار در دسامبر سال ۲۰۱۹ در ووهان، چین شناسایی شد. در ۳۰ ژانویه سال ۲۰۲۰، مدیرکل WHO اعلام کرد که شیوع فعلی یک اضطرار بهداشت عمومی با نگرانی بین المللی است.
این سند، توصیفات WHO را در مورد استفاده درست ومنطقی از تجهیزات محافظ شخصی (PPE) در مراقبتهای بهداشتی و اجتماعات و همچنین در هنگام حمل محموله خلاصه میکند. در این زمینه، PPE شامل دستکش، ماسک پزشکی، عینک و یا محافظ صورت و لباس و همچنین برای روشهای خاص، دستگاه تنفس (یعنی استاندارد N۹۵ یا FFP2 یا معادل آن) و پیش بندها است. این سند برای کسانی که در توزیع و مدیریت PPE و همچنین مقامات بهداشت عمومی و افراد در حال مراقبتهای بهداشتی و اجتماعات درگیر هستند، در نظر گرفته شده است و هدف آن ارائه اطلاعاتی در مورد مناسبترین استفاده از PPE است. WHO با در دسترس بودن اطلاعات جدید، این توصیهها را به روز میکند.
ادامه مطلب را در لینک زیر به صورت فایل PDF دریافت کنید.
استفاده منطقی از تجهیزات حفاظت شخصی در کووید 19
توضیح این که دکتر مصطفی امینی مدیر تعالی بالین و امور بیمارستان ها، دکتر شعبان علیزاده رییس اداه امور آزمایشگاه ها، نجمه باهو مسئول روابط عمومی و مهناز هادی پور مسئول کنترل عفونت معاونت درمان، اسماء ملکی، زهرا کاشانی خطیب، محمد صالحی، سمیرا جوادی، مائده معصومی پور، مسعود نوروزی و مهسا حضرتی سایر اعضای کمیته علمی معاونت درمان هستند که در تهیه و تنظیم این مقالات تلاش میکنند.
نظر دهید